Workshop Verdieping voor Volgers

CANCELLED12 / 4 / 2020
Zondag 12 April
14:15-15:45 h Café Waalzicht, Lent (bij Nijmegen)
Workshop Verdieping voor Volgers

FBevent

Aansluitend:
Milonga van 16.00-20.00 Paas-Salon: Eastern Island Sundaze
Entree: 7 euro p.p.
Locatie:
Café Waalzicht
Oosterhoutsedijk 21, 6663 ks Lent, Nijmegen
Organisatie Tango & More

Verdieping voor Volgers | door Marian Breedveld

Deze verdiepings-workshop is voor alle volgers (m/v) die hun eigen dans willen verrijken. De volger in tango heeft een ongelofelijk veelzijdige rol. Er is verhoogde sensibiliteit nodig en een goede beheersing van de eigen bewegingen om actief en steeds in verbinding te dansen. We zullen technische vaardigheden oefenen om elegant, natuurlijk en vrij te bewegen in dialoog met de ander, luisterend, reagerend, initiërend. Ook besteden we aandacht aan ontspanning, ademhaling en luisteren. Uiteindelijk beweegt de muziek ons, letterlijk en figuurlijk. Het is de gezamenlijke bron voor een geïnspireerde en vloeiende dans.
1,5 uur lang gaan we ons onderdompelen. Je kunt je zonder partner opgeven!

Workshop: 16.16-17.45uur
Kosten deelname: 15,- p.p.
Workshop+Dansen Op ’t Eiland: 20,- p.p.

Aanmelden / Sign up
email naar marianrotterdam@gmail.com
of WhatsApp 0625044965

Voor mij is de dans, Argentijnse tango, een uitzonderlijke manier van communiceren, met niets te vergelijken. Elke dans is een unieke ontmoeting, een unieke creatie, en telkens weer een herontdekking van de muziek. Ik ben hierin nooit uitgeleerd en daarom is tango dansen mijn grote passie.
Al vele jaren ben ik als leraar verbonden aan Tango School El Corte Nijmegen. Daarnaast geef ik wekelijks lessen in Scala Eindhoven en workshops en seminars in binnen- en buitenland met mijn danspartner Stefan Wimmer. In mijn eigen Studio in Tilburg organiseer ik regelmatig speciale workshops en weekenden, vaak met gastdocenten.