Workshop Verdieping voor Volgers

19 /01/ 2020 Workshop  Verdieping voor Volgers
16:15-17:45 uur
voorafgaand aan de salon
Dansen op ’t Eiland is van 18-22.00 uur
Waalkade Nijmegen

Deze verdiepings-workshop is voor alle volgers (m/v) die hun eigen dans willen verrijken. De volger in tango heeft een ongelofelijk veelzijdige rol. Er is verhoogde sensibiliteit nodig en een goede beheersing van de eigen bewegingen om actief en steeds in verbinding te dansen. We zullen technische vaardigheden oefenen om elegant, natuurlijk en vrij te bewegen in dialoog met de ander, luisterend, reagerend, initiërend. Ook besteden we aandacht aan ontspanning, ademhaling en luisteren. Uiteindelijk beweegt de muziek ons, letterlijk en figuurlijk. Het is de gezamenlijke bron voor een geïnspireerde en vloeiende dans.
1,5 uur lang gaan we ons onderdompelen. Je kunt je zonder partner opgeven!

Stuur een berichtje naar Marian:
marianrotterdam@gmail.com
WhatsApp 0625044965
FB messenger Marian Rotterdam

Voor mij is de dans, Argentijnse tango, een uitzonderlijke manier van communiceren, met niets te vergelijken. Elke dans is een unieke ontmoeting, een unieke creatie, en telkens weer een herontdekking van de muziek. Ik ben hierin nooit uitgeleerd en daarom is tango dansen mijn grote passie.
Al vele jaren ben ik als leraar verbonden aan Tango School El Corte Nijmegen. Daarnaast geef ik wekelijks lessen in Scala Eindhoven en workshops en seminars in binnen- en buitenland met mijn danspartner Stefan Wimmer. In mijn eigen Studio in Tilburg organiseer ik regelmatig speciale workshops en weekenden, vaak met gastdocenten.

Marian Breedveld
www.mitango.nl